Vill du få uppgifter om din förväntade kostnad för renovering? Begär en kostnadsfri offert

Kostnadsfri offert Berätta mer om ditt projekt!

Du är välkommen att ta kontakt med oss för att erhålla en kostnadsfri offert. I prisförslaget framgår det tydligt vad de olika utgiftsposterna för ditt projekt kommer landa på. Vi separerar alltid arbetskostnader från utgifter för material så att du får en bra grund för att räkna ut ditt ROT-avdrag, oavsett om vi ska renovera ditt badrum eller bygga nytt.

När vi uppger kostnader för din renovering är dessa alltid beroende av en mängd faktorer som arbetets svårighetsgrad och omfattning. Oavsett vilken typ av projekt inom bygg och renovering om du anlitar oss för kan vi garantera att vi alltid eftersträvar att kombinera en hög kvalitet med ett bra pris. Tack vare en gedigen branscherfarenhet och kunnande har vi möjlighet att optimera vårt arbete så att det framskrider på ett kostnadseffektivt sätt. Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med att renovera ditt badrum eller genomföra en annan typ av byggprojekt. Du kan även kontakta oss för mer information om hur ROT-avdraget kan sänka arbetskostnaderna med 30 %.

Tidigare projekt som vi utfört inom bygg i Stockholm Söker du inspiration inför en renovering eller ett husbygge?

Det här säger tidigare kunder om badrumsrenoveringar och andra projekt Tack för era omdömen!

Som brukligt är begärde jag in flera offerter inför mitt altanbygge. Det visade sig att firman höll sig till kostnadsförslaget. Prisvärt och bra – kan rekommenderas!

Lasse i Solna Ny altan

Byggföretaget renoverade badrummet från grunden. Arbetet skedde på totalentreprenad, något vi tyckte var en stor lättnad. Tack för ett väl utfört arbete och ett mycket trevligt bemötande!!

Alma och Leo Badrumsrenovering i Haninge

Vi anlitade företaget för att bygga ett nytt fritidshus. Jobbet blev utfört i tid och ett oväntat leverenatörsproblem löstes snabbt tack vare projektledaren. Vi är mycket nöjda.

Lars Västerholm Nybygge

CERTIFIERAD & AUKTORISERAD Vår personal har den utbildning som krävs för säkra byggprojekt