Bygga nytt hus Totallösningar när du ska bygga nytt hus i Stockholm

Som ett erfaret företag inom bygg och renovering kan vi erbjuda experthjälp vid hela eller delar av ditt husbygge. Vi anlitas ofta för totalentreprenad i Stockholmsområdet samt närliggande orter som Uppsala och Nyköping, men vi kan även ta oss an uppdrag på general- eller delentreprenad där vi till exempel bistår med hjälp vid moment innan och efter ett lösvirkes- eller stenhus kommit på plats. Vårt kunskapsområde är brett och tack vare ett omfattande kontaktnät kan våra husbyggare realisera ditt projekt från det första spadtaget tills dess att du får nycklarna till ditt inflyttningsklara hus i handen. Hos oss får du alltid en projektledare och kontaktperson som svarar på frågor och håller dig uppdaterad.

Boka ett kostnadsfritt hembesök Anlita ett kundnära företag när du ska bygga nytt hus

En nybyggnation är ett omfattande projekt, och för oss är det viktigt att du som kund känner att du är i trygga händer under samtliga arbetsmoment. Oavsett om du vill bygga nytt hus i gammal stil eller uppföra en arkitektritad villa erbjuder vi alltid alla potentiella kunder att boka in ett kostnadsfritt hembesök. En sådan konsultation sker helt utan förbehåll och tillfället brukar uppskattas då det ger kunden goda möjligheter att ställa frågor och be om råd.

Hembesök inom 48 timmar

Vi är väl medvetna om att du som funderar på att bygga ett hus vill få in offerter från olika aktörer. Därför är vi måna om att du snabbt ska få möta någon av våra medarbetare, och efter en första kontakt kan vi komma hem till dig inom två arbetsdagar.

Vi bjuder på inspiration inför ditt husbygge

När du anlitar oss för att bygga nytt hus i Stockholm tar du hjälp av ett företag som ser till att arbetet genomförs på ett optimalt sätt inom de angivna tidsramarna. Om du kontrakterar vårt byggföretag för en totalentreprenad tar vi ansvar för hela byggprocessen. I de fall våra medarbetare inte besitter de kunskaper som krävs för ett visst moment kallar vi en underentreprenör, vid det här förfarandet är det fortfarande vi som har ansvaret för att du får ett bra slutresultat.

Vad säger våra kunder? Tidigare kunder har gett oss bra omdömen om husbygge

Jag har enbart positiva erfarenheter av företaget. Hantverkarna var tillmötesgående och de utlovade att jag skulle få arbetet utfört på fackmannamässigt sätt, vilket jag också fick. Jag kan absolut tänka mig att anlita företaget igen.

Anna J. Bygge av Attefallshus

Vi är mycket nöjda med killarna som hjälpte oss. De kom med idéer och vi kände att de lyssnade på hur vi ville ha det. Friggeboden blev som vi tänkt oss.

Olle och Sonja Ny friggebod

Vi anlitade företaget för att bygga ut vårt hus. De höll sig till den uppsatta tidsramen och levererade till ett överenskommet pris. Kontaktpersonen var mycket tillmötesgående och tillgänglig för att svara på frågor.

Anders i Solna Utbyggnad av hus

Vi är fullt certifierade för att bygga nytt hus Våra försäkringar, certifieringar och samarbetspartners

Om du begär in en offert från oss kommer du snabbt upptäcka att vi är noga med att kunden alltid ska få ett tydligt pris för att bygga nytt hus. Vi arbetar med ett stort fokus på kundnöjdhet och trygghet, och därför är vi även måna om att redogöra för de olika certifieringar och försäkringar som vi innehar. När du anlitar oss för att bygga nytt hus vänder du dig till ett företag som innehar F-skatt, är certifierat för våtrumsarbeten, har behöriga elektriker och innehar de ansvarsförsäkringar som krävs för projekt inom bygg och renovering.