Tjänster Ett komplett utbud av tjänster inom bygg och renovering

Bygga nytt hus

Vi kan kontrakteras av dig som vill bygga nytt hus. Våra hantverkare utför husbyggen såväl på general- som totalentreprenad och kan uppföra villor, Attefallshus och friggebodar. När du anlitar oss får du alltid en projektledare som koordinerar arbetet.

Läs mer om att bygga nytt hus

Bygga altan Vi anlägger ditt nya uterum

Vår byggfirma kan anlitas för att bygga altan. Vi kan såväl uppföra trätrallar som kompletta inglasade uterum och växthus.

Läs mer om att bygga altan

Badrumsrenovering

Låt oss ta hand om din badrumsrenovering. Vi har alla de kompetenser och certifikat som krävs för ett kvalitativt arbete som lever upp till försäkringsbolagens krav. Våra projektledare ser till att renoveringen av ditt badrum sker inom de uppsatta tidsramarna.

Läs mer om badrumsrenovering

Gratis hembesök Hör av dig till oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så återkommer vi inom 24 timmar.

Vår personal

Morgan Andersson Kundansvarig

Hej! Berätta mer om ditt projekt för oss, vi ser fram emot att hjälpa dig!

Vad säger våra kunder? Omdömen från tidigare byggprojekt som vi genomfört

Vi fick en bra kontakt med projektledaren som såg till att arbetet löpte enligt planerna. Slutresultatet blev precis som vi önskade och vi är mycket nöjda med vår nya bastu.

Lena i Stockholm Bygge av bastu

Vi anlitade det här företaget när det var dags att renovera köket. Jobbet slutfördes i tid och kändes prisvärt. Jag vill rikta ett stort tack till personalen, allt blev till belåtenhet!

Juha F. Köksrenovering

Vårt nya garage är både snyggt och fyller alla de praktiska funktioner som vi önskade. De som arbetade med bygget städade ordentligt efter sig också, och jag skulle rekommendera dem till bekanta.

Anneli Larsson Bygge av garage

Ett företag som är fullt försäkrat och innehar F-skattesedel Vi innehar alla de certifieringar som vårt verksamhetsområde kräver