Bygga altan En erfaren firma när du vill bygga altan i Stockholm

Vi utför en mängd olika typer av bygg och renovering i Stockholm, och ett av de områden som vi kommit att specialisera oss inom är altanbygge. Hos oss arbetar snickare och plattsättare som ser till att du får den uteplats som du har drömt om. Vi tar oss an uppdrag runtom i hela Stockholm, men medarbetarna är mobila och kan även ta sig till närliggande städer. Med andra ord kan vi hjälpa kunder såväl i Nacka som i Huddinge och Uppsala. För oss är inga projekt för stora eller för små, utan vår byggfirma tar sig an alla projekt med samma entusiasm och kunskap.

Boka ett kostnadsfritt hembesök En mervärdestjänst när du anlitar oss för att bygga altan

Det är viktigt att våra kunder ska känna ett förtroende för de hantverkare som genomför ett altanbygge, och vi har därför valt att erbjuda hembesök. En konsultation inför uppförandet av en uteplats är alltid helt kostnadsfri. Mötet är ett bra tillfälle för dig som kund att diskutera ditt projekt mer ingående, och för oss ger hembesöket ett underlag för en offert med kostnad för att bygga altantak och de andra moment som du vill ha hjälp med.

Hembesök inom 48 timmar

Våra kunder brukar uppskatta vårt transparenta arbetssätt som innebär att vi alltid säkerställer att varje kund får en komplett överblick över kostnaderna innan arbetet påbörjas. För oss är det självklart att varje seriöst byggföretag ska kunna erbjuda snabba offerter och därför kan vi komma hem till dig för ett hembesök inom 48 timmar.

Söker du inspiration inför ett kommande altanbygge?

När kunder anlitar oss för att bygga altan i Stockholm kan vi ta hand om hela arbetet. Vid den första kontakten erbjuder vi en projektledare som sedan ser till att samtliga moment utförs inom de tidsramar som vi gemensamt kommit fram till. Vi är noga med att ge kunden ett smidigt förfarande där vi städar efter oss och tar hand om bortforsling av överblivet byggmaterial. Vårt byggföretag gör även en slutbesiktning där vi säkerställer att resultatet lever upp till dina förväntningar.

Vad säger våra kunder? Vi är glada över tidigare kunders positiva omdömen om altanbygge

Jag anlitade företaget för uppförandet av ett nytt uterum och har bara positiva erfarenheter. De kom på ett hembesök och gick igenom förutsättningarna på ett bra sätt. Jag vill rikta ett tack till alla inblandade!

Agnes P. Uterum

Vi har en trädgård med sluttande terräng och var osäkra på hur vi skulle kunna få en altan. Företaget hade flera olika idéer och vi är mycket nöjda med slutresultatet.

Karl Andersson Trätrall med trapp

Anlitade företaget för bygge av en ny altan med tak. Fick material till ett bra pris och arbetet var klart någon dag innan avtalat slutdatum. Jag är helnöjd och kan rekommendera hantverkarna.

Gustav J. Hansson Altan med tak

Kunniga snickare som är experter på att bygga altan Våra certifieringar, försäkringar och samarbetspartners

Som en seriös firma med lång erfarenhet inom bygg och renovering innehar vi alla erforderliga ansvarsförsäkringar och certifieringar som krävs för ett säkert altanbygge. Vi är registrerade för F-skatt och återfinns i kvalitetsdatabasen ID06. Innan du bestämmer dig för att ta vår hjälp förser vi dig gärna med en offert där din kostnad för att bygga altan framgår med tydlighet. Med hjälp av kostnadsförslaget kan du snabbt räkna ut vilken summa som täcks av det ROT-avdrag som du är berättigad till om altanen är i hopbyggd med din bostad. Kontakta oss – vi svarar gärna på dina frågor om att bygga altan!