Om oss En byggfirma i Stockholm med spetskompetens

Vi är ett företag som utför det mesta inom renovering och bygg i Stockholm. Hos oss arbetar ett väl sammansvetsat team som erbjuder kompletta lösningar när du till exempel ska bygga ett nytt hus, vill anlägga en uteplats eller står inför en badrumsrenovering.

 

Vårt företag anlitas av kunder som söker en byggfirma i Stockholm som kan erbjuda spetskompetens i form av kunniga snickare och andra behöriga hantverkare. Tillsammans har vi en lång branscherfarenhet, och när våra egna kunskaper behöver kompletteras kan vi snabbt ta in hjälp utifrån. Vår vision är att förenkla för dig som kund och därför åtar vi oss gärna uppdrag på totalentreprenad.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök Vi erbjuder alltid gratis offerter

Funderar du på att bygga nytt eller vill du renovera ditt hem? Fyll i formuläret för ett snabbt svar.

Vi erbjuder behovsanpassade lösningar!

facial-hair-man-person-1073097

Morgan Andersson

Kundansvarig
08-557 65 914
offert@byggstockholm.nu

Personal med bred kompetens

Vår stora styrka är tillgången till kunnig och kompetent personal. På vårt byggföretag arbetar engagerade medarbetare som brinner för sitt hantverk. Samtliga medarbetare har adekvat utbildning och de behörigheter och certifieringar som krävs för att utföra ett säkert och kvalitativt arbete. Vi är övertygade om att nyckeln till vår framgång är personalens kompetenser och den goda atmosfär som råder hos oss. Som en seriös byggfirma har vi tillgång till väl underhållna maskiner och verktyg, och det faktum att vi kan genomföra de flesta arbetsuppgifter internt bidrar till att hålla din kostnad för renovering på en bra nivå.

Ett arbete som borgar för kvalitet i alla steg

Ett av våra ledord är kundnöjdhet och vi är måna om att du som anlitar oss ska bli tillfreds med det projekt inom bygg eller renovering som du har anförtrott oss. I dagsläget har vi många kunder som kommer till oss på rekommendation från tidigare klienter, och det ser vi som ett tecken på att vi lyckats med vårt arbete. Vi berättar gärna mer om hur vi kan realisera ditt projekt!

En seriös firma för projekt inom bygg och renovering Vi är certifierade och fullt försäkrade