Badrumsrenovering En firma som specialiserat sig på badrumsrenovering i Stockholm

Behöver ditt badrum fräschas upp? Då kan du med fördel vända dig till vår byggfirma. Vi kan erbjuda dig helhetslösningar inom bad och VVS där våra kunniga fackmän tar hand om hela badrumsrenoveringen från A till Ö. Vi anlitas ofta av kunder runt om i Stockholm och tar oss även an uppdrag i omkringliggande kommuner som Haninge och Järfälla. Vi är behjälpliga vid små som stora uppdrag och har de kunskaper och certifikat som krävs för arbeten i våtrum. Vårt byggföretag hjälper dig gärna att renovera badrum på ett omfattande sätt såväl som när du endast vill byta ut kakel och klinkers eller önskar installera en ny duschhörna.

Boka ett kostnadsfritt hembesök Kompletta lösningar för din badrumsrenovering

Vi erbjuder helhetslösningar när du önskar bygga badrum, och inför din kommande badrumsrenovering bokar vi gärna in ett kostnadsfritt möte hemma hos dig. Hembesöket är helt utan krav på motprestation från din sida och under mötet kan vi mäta utrymmet och lyssna in dina förväntningar. Du kommer få gott om tid för att ställa frågor om byggmaterial, planlösningar och om hur mycket en badrumsrenovering kostar.

Hembesök inom 48 timmar

Det hembesök som vi utför ger oss ett bra underlag för att ta fram en offert. Vi fokuserar på tydlighet och anger så precisa prisuppgifter som möjligt för material- och arbetskostnader. För att renoveringen ska kunna komma igång snabbt kan vi erbjuda ett hembesök redan inom 48 timmar från den första kontakten.

Vi erbjuder inspiration från tidigare renoveringar av badrum

När du anlitar oss för en badrumsrenovering i Stockholm tar du hjälp av en byggfirma med lång erfarenhet av liknande uppdrag. Vi visar gärna upp exempel från tidigare projekt och berättar mer om hur arbetet kommer att planeras. Hos oss tilldelas alla kunder en kunnig projektledare som ansvarar för att arbetet genomförs i tid. Det är även projektledaren som koordinerar och ansvarar för arbetet i de fall då vi tar in hantverkare utifrån. För oss är det även självklart att köpa in material från kvalitetstillverkare som erbjuder bra garantier.

Vad säger våra kunder? Vi är stolta över tidigare kunders omdömen om badrumsrenovering

Vi ville ha ett större och rymligare badrum. Företaget påbörjade och avslutade arbetet inom den tidsplan vi bestämt. Tack till firman och alla hantverkare, vi är väldigt nöjda med resultatet!

Lisa M. Utbyggnad av badrum

Vi tog hjälp med att isolera källaren och passade även på att bygga ett nytt badrum där nere. Allt blev precis som vi tänkt oss och firman var flexibel nog att ändra ritningarna när vi ändrade oss halvvägs in i arbetet.

Familjen Söderberg Nytt badrum

Vi anlitade företaget för att bygga ett badrum med en tillhörande bastu. Kan verkligen rekommendera det här byggföretaget. Bemötandet var toppen och våra önskemål uppfylldes. Jag kommer förmodligen anlita dem igen.

Karin Lundin Badrum och bastu

En kvalitativ och fackmannamässig badrumsrenovering Våra certifieringar, försäkringar och samarbetspartners

Få renoveringsprojekt ställer så höga krav på den som utför arbetet som en badrumsrenovering. Försäkringsbolagen kräver att arbetet i våtutrymmen ska utföras av behöriga fackmän för att försäkringar ska gälla om olyckan skulle vara framme. Vi är certifierade och behöriga för våtrumsarbeten och våra kunniga medarbetare ser till att tätskikt och el installeras på ett korrekt sätt. Vår byggfirma i Stockholm innehar alla erforderliga ansvarsförsäkringar och är registrerade för F-skatt, och därmed kan du nyttja ditt ROT-avdrag när du anlitar oss. Kontakta oss så berättar vi mer och ser till att du får en offert med pris för badrumsrenovering!